O tem govori legendarna pesem Macarena!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Španski duo Los del Rio je leta 1994 posnel legendarno pesem Macareno. Prav vsi poznamo koreografijo te pesmi, vendar, ali veste, o čem govori ta pesem?
Oglej si celoten članek

Macarena je tista legendarna pesem iz 90. let prejšnjega stoletja, katere koreografijo pozna skoraj vsak človek na svetu, ki ima televizijo. A vendar, ste vedeli, o čem poje španski duo Los del Rio? Po tem, kar boste prebrali, vam pesem morda ne bo več všeč …

Pesem pripoveduje o dekletu, ki nosi ime Macarena. Macarena vara svojega fanta z dvema njegovima prijateljema, med tem ko je on v vojski. Zabava za celo družino na spomladanskem pikniku? Ne povsem, zdaj, ko poznate besedilo. Zagotovo ste na to pesem veselo poplesavali in mislili, da je pesem nedolžna in da je tudi njeno besedilo preprosto. Veselili ste se skupaj z Macareno, ki je veselo varala svojega izbranca in sanja o razkošnem življenju v New Yorku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.