O tem lepotcu sanja Maja Keuc

Foto: Tibor Golob
Foto: C.C.
Ni edina …
Oglej si celoten članek

Maja Keuc, ki sedaj ustvarja pod vzdevkom Amaya, je na Instagramu sporočila, da so objavili spot za njeno pesem Sanjam sama, prečudovito balado, ki bo zagotovo poskrbela za romantična čustva.


Ob posnetku je razkrila, kateri mladi zvezdnik ji je v zadnjem času zelo všeč. "Sanjam zadnje čase bolj o italijanskem zmagovalcu Evrovizije, ampak prisežem, da 'samo sanjam',“ se je pošalila.

Pred slabima dvema tednoma je na Eurosongu zmagala italijanska skupina Måneskin. O njihovem pevcu, Damianu Davidu, ki je star rosnih 22 let, od takrat verjetno sanja pol Evrope .... Za njegove oboževalke in našo pevko imamo slabe novice. Lepotec je že štiri leta v zvezi z vplivnico Giorgio Soleri.

Foto: Profimedia damiano david

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:25 4. Junij 2021.

    Sanja svinja o kukuruzu,a ima samo Zalar.

  • 13:48 4. Junij 2021.

    sanja svinja kukuruz,a kukuruza nema

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.