O Zoranu: "Če pride nazaj, bo šlo vse v k***c"

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Ko so tekmovalci v Gostilni nestrpno čakali na odločitev gledalcev, koga bodo obdržali v šovu, Zorana ali Andreja, se je v hiši vnela zanimiva debata.
Oglej si celoten članek

Luka, Rok in Jani so se v kuhinji pogovarjali o tem, kako bi bilo, če bi se v šov sinoči vrnil Zoran in ne Andrej. Najprej so govorili o tem, kakšen obraz je Zoran pokazal v oddaji, kar jih je dodatno šokiralo. "Kako je lahko tako lagal? Izmišljeval si je iz sekunde v sekundo. Če pride nazaj, bo gótovo, vse bo šlo v k***c," je rekel Luka, Rok pa je nadaljeval: "Jaz mislim, da se je treba umakniti od ljudi, ki ti škodijo." Nakar je Luka odgovoril: "Ampak tukaj se ne moreš umakniti," Jani je dodal: "Umakneš se in delaš naprej svoje delo," Rok pa je pripomnil: "Če se ne bomo pogovarjali z njim, bo mogoče sam šel."

Rok je ob tem še povedal, da bo lažje, ko bodo v gostilni prebili 12 ur, s čimer se je Jani strinjal: "Važna je samo gostilna."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:26 16. Oktober 2012.

    Spoštovani! Vaš komentar smo izbrisali, ker kršite Kodeks komentiranja. Uredništvo Žurnal24

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.