Ob krikih Jana Klobase vam bo zaledenela kri

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Exatlon. Danes je na sporedu druga mednarodna tekma.
Oglej si celoten članek

Nocoj boste lahko na Planet TV spremljali drugo mednarodno tekmo naših tekmovalcev Exatlona. Tudi tokrat se borijo proti Mehiki, na prvi so jo že ugnali, kar pomeni, da bodo Mehičani tokrat še bolj motivirani in se borili do bridkega konca. 

Mehika namreč živi za ta šport. Šov snemajo že šest let, ena sezona pa traja kar osem mesecev. Nekateri tekmovalci se zanj pripravljajo več let, zato poraze jemljejo zelo osebno.

Neverjetna tekma vse pustila odprtih ust

A slovenska ekipa je na prvi tekmi že dokazala, da izkušnje v tem šovu niso najbolj pomembne. Bolj od njih šteje borbeno srce in naše je zelo veliko. Jih bo še enkrat pripeljalo do zmage?

Tokrat je sicer v prednosti Mehika, ki lahko izbira najpomembnejši del poligona – izziv v spretnosti. Igre so se lotili nadvse taktično, saj so se odločili za metanje vrečk s peskom, kar našim ne leži najbolje. Tekmo smo si v živo v Dominikanski republiki lahko ogledali tudi trije novinarji iz Slovenije in za zdaj vam lahko zaupamo le, da bo izjemno napeto. Tekmo si je na licu mesta ogledal celo Ali Acun Ilıcalı, lastnik turške produkcijske hiše, ki tako kot ostali gledalci ni mogel verjeti, kaj se je na koncu tekme zgodilo na poligonu …

Naši ničesar niso prepustili naključju

Naši gladiatorji so se na drugi dvoboj pripravljali več dni. "Tekmovalci so intenzivno trenirali, uporabljali različne rekvizite: palice, žogice, empanade, obročke. Nekatera dekleta so se regenerirala s počivanjem ob bazenu. Na območju okrog barake in bazena sta si ekipi postavili improvizirana poligona. Preskakovali so ovire, uporabljali silo pri premikanju predmetov, vadbo pa so začinili z borbo za interno nagrado, na primer šmoren in masažo. Mentalno so se pripravljali tako, da so vizualizirali svoj nastop in v mislih neštetokrat premagali številne že obstoječe poligone. V pogovorih so izpostavili tudi tekmovalce, ki so bili zanje najtrši oreh že na prvem slovensko-mehiškem spopadu," so ustvarjalci povedali za Žurnal24.

Med bolj motiviranimi tekmovalci je bil zagotovo Jan, ki je pred mednarodnimi tekmami vedno poudarjal pomen zastopanja Slovenije na tako pomembnem dogodku. A Jan je med tekmo nesrečno padel. Njegov krik bolečine lahko slišite v spodnjem videu. Ali to zanj pomeni konec Exatlona?


Na tej tekmi pa bomo priča tudi najbolj romantičnemu trenutku v Exatlonu, za katerega je poskrbel Teo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:40 1. November 2022.

    Tega novinarja pa plačujejo samo za to, da širi bedne prispevke resničnostnih šovov,

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.