Ob petdeseti obletnici Stonesi na turnejo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Legendarna britanska skupina The Rolling Stones se bo ob 50. obletnici delovanja znova odpravila na turnejo. Imeli bodo deset koncertov v ZDA, Kanadi in VB.
Oglej si celoten članek

Odigrali bodo deset koncertov, začeli pa bodo v Los Angelesu v začetku maja (sicer pred 5. majem – točen datum bo najavljen naknadno, saj je odvisen od košarkarskih rezultatov). V ZDA se bodo ustavili še v mestih Oakland, San José, Las Vegas, Anahaim, Boston, Chicago in Philadelphia. Kanadski Toronto bodo obiskali 25. maja, ne bodo pa pozabili niti na Evropo, čeprav ji bodo namenili le en koncert. Ta bo v londonskem Hyde Parku, kjer so nazadnje nastopili leta 1969 pred več kot 250 tisoč ljudmi. Posebni gost turneje bo njihov nekdanji kitarist (1969–1974) Mick Taylor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.