Ob pogledu na to pustno povorko bi kurenti pošteno "zašvicali"!

Foto: Profimedia Karneval Foto: Profimedia Karneval Foto: Profimedia Karneval Foto: Profimedia Karneval Foto: Profimedia Karneval Foto: Profimedia Karneval Foto: Profimedia Karneval Foto: Profimedia Karneval Foto: Profimedia Karneval Foto: Profimedia Karneval Foto: Profimedia Karneval
To je zagotovo najbolj vroča pustna povorka na svetu.
Oglej si celoten članek

Karneval v brazilskem Riu je eden najbolj obiskanih na svetu. In ne le zato, ker je tam vroče poletje, temveč ker slovijo po največjih in najbolj erotičnih povorkah. Pokukajte v galerijo, v kakšnih kostumih se sprehajajo in plešejo mične Brazilke. Intimne predele jim prekrivajo le tangice in kristalčki. Letošnji kostumi Brazilk so še bolj vroči kot po navadi, zato nas zagotovo kmalu čaka pomlad ter dolgo in vroče poletje, ki ga bodo nekateri v počitniških tednih, ki prihajajo, že preživeli v toplih krajih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 12:19 13. Februar 2024.

    A si sploh lahko predstavljate kolk si jih ni opral riti po tem k so šle na wc, pol so …

  • 10:28 13. Februar 2024.

    Ne veste kaj je lepo

  • 08:17 13. Februar 2024.

    Tud tale perda precej švica ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.