Ob teh Vlastinih podvigih (Poroka na 1. pogled) vam bo zaledenela kri!

Foto: Instagram Poroka na prvi pogled Foto: Instagram Poroka na prvi pogled
Brrr, bi si upali?
Oglej si celoten članek

Vlasta Mažgon, ki srečo v ljubezni išče v letošnji sezoni šova Poroka na prvi pogled, ni le uspešna podjetnica in mama, temveč meje premika tudi s športnimi in osebni izzivi. Če pokukate na njen Instagram profil, hitro ugotovite, da je zaprisežena športnica. Planinarjenje, gorsko kolesarstvo, vožnje z motorjem in čolni. Vlasta očitno obožuje adrenalin.

V preteklosti pa se je že večkrat lotila tudi zelo ledenega podviga, to je zimsko kopanje v mrzlih jezerih in rekah, ki pozimi ne presežejo več kot štiri stopinje. In čeprav pogled na Vlastine ledene podvige marsikoga zmrazi, nas pogled na njeno popolno telo, ki je rezultat vseh teh športnih udejstvovanj, vedno pogreje. Pokukajte v galerijo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:05 18. Marec 2023.

    Ženska je moža slekla do gat, zdaj pa na njegov račun afne gunca

  • 07:08 18. Marec 2023.

    Znucana ženska to neužitno in bruh

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.