Ob tej nesramnosti male princese se je Kate zgrozila

Foto: Twitter Kate Middleton Foto: Twitter Kate Middleton Foto: Twitter Kate Middleton
Tudi kraljevi otroci včasih ne poznajo manir!
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Kate Middleton in princesa Charlotte sta se udeležili regate King's Cup, na kateri je Kate tudi aktivno sodelovala. Mala princesa je bila očitno ta dan navihano razpoložena in je v trenutku razigranosti nekomu pokazala jezik. Kate se je sprva začudila in jo opozorila, ko pa je videla, da je polna otroške navihanosti, je v smeh planila tudi sama. Fotografije si oglejte v galeriji.

To ni prvič, da je Charlotte s svojo navihanostjo nasmejala javnost, očitno ima to po stricu Harryju, ki je tudi rad kazal jeziček, z lumparijami pa nadaljeval še v poznih dvajsetih. Verjetno kljub njegovemu zglednemu zakonu z Meghan Markle, svet še ni pozabil, kako divje se je nekoč zabaval v Las Vegasu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:56 9. Avgust 2019.

    Lenuhi kradejo denar državi, delat naj grejo afne lene

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.