Ob to znano Slovenko se stiska bivši Špele Grošelj

Foto: Mediapeed
Foto: Mediapeed
Lepotico je pogumno objel okoli pasu …
Oglej si celoten članek

Podjetnik in nekdanji vojak Gregor Kirsch, ki ga je Slovenija kot, sedaj že bivšega, partnerja pevke Špele Grošelj spoznala v prejšnji sezoni šova Zvezde Plešejo, je na Instagramu objavil fotografijo, na kateri se stiska ob postavno znano Slovenko. Gre za plesalko Martino Plohl, ki je bila v šovu Gregorjeva trenerka in soplesalka. Sta Grega in Martina ovekovečila le prijateljski objem ali … 

"Povsem prijateljsko, navaden obisk po res dolgem času. Ker sva imela z Arnejem (Ivkovič, op. a.) opravke v Ljubljani, sva skočila še na Bled, kjer sva obiskala Gregorja in eno izmed Popovih urednic," je zaupala Martina, ki pravi, da sta z Gregorjem le prijatelja iz šova in da je še vedno samska.

Tako kot ostali tekmovalci in plesalci šova Zvezde plešejo, tudi Martina močno drži pesti, da bodo spomladi lahko nadaljevali s snemanjem šova, ki so ga letos zaradi koronavirusa prekinili. "Če bodo razmere dopuščale, bomo nadaljevali pomladi, tako kot ponavadi, a z več previdnosti. Po starem verjetno še nekaj časa ne bo, a glavno, da šov bo. Vsi se ga že zelo veselimo in bi si želeli nadaljevati, pa tudi za gledalce je fino, da imajo ob nedeljah kaj za pogledati," je še dodala. 

Sicer pa tudi Špela očitno uživa v samskem življenju, ob morju in s prijatelji, med katerimi so tudi znani Slovenci, kot so pevec Domen Kumer, igralec Jan Bučar in kriptomilijonar Damian Merlak

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 13:36 28. Avgust 2020.

    Sami narcisoidneži se samoreklamirajo a ni vse v mišicah in cunjah in in kazanju belih orglc vse umetno.....

  • 21:05 17. Avgust 2020.

    Zmanjkalo penezov....pet tak ne zna...

  • 01:13 13. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.