Ob večino posla tudi Cavazza

Foto: Sens
Foto: Sens
Bolj kot igralec, v teh časih dela kot model ..
Oglej si celoten članek

V časih, ko se celoten svet podreja koronavirusu, se je svet za poklicne igralce praktično ustavil. To občuti tudi slovenski gledališki in televizijski igralec Sebastian Cavazza, ki priznava, da so tudi njega trenutne razmere zelo presenetile. 

"Teh časov nismo vajeni. Po eni strani sem obdobje korone izkoristil za več časa z družino in stvari, za katere prej nisem imel časa, po drugi strani pa si želim spet delati. Meni je več kot 90 odstotkov projektov padlo v vodo," prizna vedno modno oblečeni igralec, ki se že nekaj časa preizkuša tudi v vlogi modela. Modna oblikovalka Zlata Zavašnik, ki je pred 25. leti ustanovila modno znamko Sens, ga je namreč izbrala za obraz svoje znamke. Zlata je poznana po svojem neklasičnem in unikatnem slogu, svoje kreacije pa od nedavnega ponuja tudi v novi spletni trgovini.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:45 14. Januar 2021.

    Saj ima veliko zalogo na osnovi minulega dala. Naj malo počije !😃

  • 11:45 14. Januar 2021.

    Saj ima veliko zalogo na osnovi minulega dala. Naj malo počije !😃

  • 08:59 14. Januar 2021.

    na tej fotki zgleda kot shujšana verzija Kreka :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.