Obama in Bush daljna bratranca

Foto: Žurnal24 Očitki predsedniku, da so reforme prevelik zalogaj, prihajajo tako od republikan
Ameriški rodoslovci so odkrili, da sta Barack Obama in George Bush v sorodu. A to še ni vse. Tudi Brad Pitt je daljni bratranec predsedniškega kandidata.
Oglej si celoten članek

Demokratska predsedniška kandidata Hillary Clinton in Barack Obama si bosta morda kmalu v sorodu. Obama je namreč daljni bratranec Brada Pitta, ki je partner Angeline Jolie, ki je sorodnica Hillary Clinton. Če se bosta zvezdnika zares poročila na ladji sredi oceana, bosta tudi politična tekmeca med sabo povezana tesneje, kot si želita.

Podobnost je očitna. © AFP/Reuters

 
Obama in Pitt sta bratranca v devetem kolenu. Oba sta sorodnika Edwina Hickmana , ki je leta 1769 umrl v Virginiji. Tudi Clintonova in Joliejeva sta sorodnici v devetem kolenu. Njuni sorodstveni vezi sta se križali v 18. stoletju, in sicer ju povezuje Jean Cusson iz Quebeca.

A to še ni vse. Obama je tudi daljni bratranec trenutnega ameriškega predsednika Georgea Busha , v sorodu pa je tudi z bivšim britanskim premierjem Winstonom Churchillom in ameriškim podpredsednikom Dickom Cheneyjem .

Sorodniki Clintonove prihajajo iz Kanade, tako da se senatorica lahko pohvali s pevsko nadarjenimi sorodniki – Madonno , Celine Dion in Alanis Morissette .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.