Obama pomilostil purana

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Purana Svoboda in Mir ne bosta končala na praznični mizi.
Oglej si celoten članek

Z zamahom roke je predsednik Barack Obama pomilostil dva 19 tednov stara in 16 kilogramov težka purana, ki tako ne bosta končala v lačnih želodcih, ampak na vrtu zgodovinske hiše Georgea Washingtona v bližini mesta Mount Vernon.

Ob tej priložnosti je Obama, ki sta ga k dogodku pospremili hčerki, Američane pozval, naj se spomnijo pravega pomena zahvalnega dne in naj ne pozabijo na manj srečne. "Ne pozabimo na tiste, ki praznika ne bodo preživeli v krogu ljubljenih. Med njimi so tudi naši vojaki v tujini. Za predanost in delo bi se rad zahvalil vsem moškim in ženskam v uniformah ter njihovim družinam," je izjavil Obama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.