Obamo pred vročino rešil sladoled

Foto: Žurnal24 Sladoled ga je ohladil v neznosni vročini. (Foto: Reuters)
Ameriški predsednik Barack Obama zelo redko jé sladoled, ko pa si ga privošči, je videti kot majhen otrok.
Oglej si celoten članek

Predsednik Barack Obama si je konec tedna vzel nekaj dni predaha in se z družino odpravil v Bar Harbor v zvezno državo Maine. Po ogledu znamenitosti nacionalnega parka, vožnji s kolesi okoli jezera in uživanju v naravi si je z ženo Michelle in hčerkama Malio in Sasho privoščil malo ohladitve. Vročina je bila neznosna, tako da so se potešili s sladoledom.

Čeprav sladoled ni v skladu z njegovim zdravim življenjem, ki ga goreče predstavlja, se je predsednik spozabil in na veliko užival v sladki razvadi z okusom kokosa.

Foto: Žurnal24 Barack Obama sladoled



Znano je, da ameriški predsednik sladoled naravnost obožuje, zelo redko pa si ga privošči. Vsakič, ko si ga, pa v njem uživa kot majhen otrok.

Ameriški proizvajalci sladoleda iščejo nove okuse in jih poimenujejo po Obami. Upajo, da bo predsednik izbral prav njih in jih tako promoviral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.