Obdelal me je v jaccuziju

Iz dneva v dan sem se spraševala, kdaj bo napočil tisti trenutek. Bila sem noro zaljubljena vanj, njegovi poljubi in dotiki so bili božanski, moje telo pa je drhtelo in si ga želelo še drugače.
Oglej si celoten članek

Verjetno so se mi oči ves čas svetile, kadar sem zrla vanj, in glas se mi je tresel, on pa mi je vračal z nasmehi, ki so povedali vse. Ves čas sem se ga oklepala, ga objemala, "nehote" dregnila ob moškost in pri tem zapeljivo pogledala. V trebuhu sem čutila na tisoče mravljincev, med nogami me je ščemelo in večkrat sem se zalotila, da se tam dotikam s svojimi rokami. Bradavičke so mi otrdele in ker sem imela na sebi majico, je to lahko zelo dobro videl.

Dobro je vedel, kaj se mi mota po glavi, in mi tisti večer pripravil nepozabno doživetje. Pogostil me je kot kraljico na svojem domu, nato pa me povabil v veliko kopalnico, kjer je kraljeval jaccuzi.  "Ampak jaz nimam kopalk?!" Sem se delala naivno. "Boš pač brez," je odvrnil in se nasmehnil. Najraje bi v trenutku s sebe odvrgla prav vse in se mu pognala v naročje. Privoščila sva si še kozarec penine, medtem natočila vodo, pripravila program prijetne masaže z zračnimi mehurčki in začela počasi slačiti oblačila.

Foto: Žurnal24 null

Ko sva drug pred drugim stala v spodnjem perilu, je nastopil trenutek napetosti. Približal se mi je, me poljubil in z rokama segel za moj hrbet. Modrček je zdrknil med nama na tla, on pa se je s svojim telesom naslonil na moje prsi. Tresla sem se od vzburjenja, kot bi mi bilo prvič. Njegove dlani so božale moj hrbet, moje pa so ves čas uhajale za njegove spodnjice in grabile športno oblikovano zadnjico. Ko je zgrabil za moje prsi in jih pohotno stisnil skupaj, sem mu potegnila hlačke navzdol in zadovoljno pospremila čvrstega tiča, ki je odskočil preko roba ter trčil ob mojo malo potrebnico.

Nisem se zganila niti za milimeter, zato pa se je on. Še bolj se mi je približal in svojega lepotca potisnil med moje noge, da je na drugi strani pokukal ven. Nato je nenapovedano počepnil k mojim nogam in mi slekel rumeno-modre hlačke. Kar je videl pred seboj, ga je pošteno navdušilo in med zadovoljnim mrmranjem je začel nežno poljubljati rožnato lepotičko, ki si ga je že tako zelo želela. Dvomila sem, da se bom prav dolgo lahko zadržala na nogah, in bila sem vesela, ko je voda v jaccuziju dosegla želeno višino. Spravila sva se vanjo in se za nekaj trenutkov prepustila brbotajočim mehurčkom, ki so le še dodatno razvnemali najine strasti. Ves čas sem v svoji desnici pestovala njegovo mrcino in se spraševala, kako bi jo bilo čutiti v sebi.

Tako zajetnega tiča še nisem imela pred seboj, in ko sem končno sedla nanj, sem se zadovoljno namuznila pri sebi, da sem čakala predolgo. Pogledal me je v oči in priznal, da me ljubi. Spustila sem se po njegovem korenjaku vse do konca in ga pri tem močno stiskala z nožnico. Voda je začela vse močneje pljuskati, se prelivala čez rob in poplavljala tla, a nama je bilo povsem vseeno. Z rokama mi je objemal jedri dojki, ki sta se zibali proti njemu, jaz pa sem si jemala korenjaka pod vodo in se z rokama naslanjala na usnjeni del za njegovo glavo. Želela sem si orgazma, kot že dolgo ne, in poskušala pozabiti, da sem ga zadnje mesece doživljala le ob pomoči svojih prstov oziroma rožnatega vibratorja, ki sem ga dobila za rojstni dan.

Zares eno izmed uporabnejših daril v zadnjem letu. Končno pa sem se lahko naužila tistega pravega, ki ga moraš najprej spraviti pokonci, potem pa ga obdeluješ, vse dokler ne eksplodira. Pohitela sem in bila na cilju prva, zaradi česar pa seveda ni ostal prikrajšan. Kasneje sva zlezla iz vode, in ko sem se še gola sklonila, da bi pobrisala tla, me je nasadil od zadaj. Bilo je izjemno prijetno in rade volje sem ostala v tem položaju, vse dokler ni vrelo seme brizgnilo po mojem hrbtu in ritnicah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.