Obdelala mi ga je, čeprav ima fanta

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vreme nas je odrezalo od sveta in nekaj nas je ostalo ujetih v hotelu na smučišču. Moji prijatelji so bili že spodaj, jaz pa sem želel karto izkoristiti do konca in se pognal še na nekaj voženj, kljub sneženju.
Oglej si celoten članek

Vmes je prispelo obvestilo, da gondola ne bo delovala do naslednjega jutra in da nam uprava hotela podarja nočitve v dvoposteljnih apartmajih. Želja je bila le, da jih zapolnimo in ne spimo vsak v svoji. Usoda je nanesla, da sem si sobo delil s prikupno Barbi, s katero sem v preteklih dnevih nekajkrat klepetal. Njen fant je ujel zadnjo vožnjo z gondolo in ji poslal obupan sms, da se vidita šele jutri. Ni bilo videti, da bi se kaj dosti obremenjevala. Priznala je celo, da ji bo dobro del en dan brez "težaka", o katerem mora še malo razmisliti, kar se prihodnosti tiče. Celo popoldne sem na ustnicah nosil nasmešek in jo kasneje pogumno celo povabil na skupno savnanje. Začuda je bila takoj za stvar in se pred menoj nesramežljivo slekla, ogrnila plašč in čakala, da stopim za njo. Takrat sem vedel, da bo slabo vreme tokrat poskrbelo za mojo dobro voljo.

Že v savni sva si privoščila malce preveč. Odprla penino, se sproščeno šalila, se dotikala in v nekem trenutku je bejba celo končala v mojem naročju. "Kaj zdaj?" sem se spraševal pri sebi. Eh, kaj? Sledi občutkom! Ti me še nikoli niso izneverili in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Objel sem jo okoli pasu in pohvalil njeno postavo, ter pogled za hip usmeril k njenim joškom. "Ne glumi! Sem te videla že včeraj, kako si me gledal," je rekla. "No in? Tudi ti si mene, ne?" sem jo vprašal. Ni mi odgovorila. Na usta mi je le prilepila "francoza" in podarila svoj vedno živahen jeziček. Nisem je več objemal samo okoli pasu, pač pa sem se z rokami sprehodil po lepem, napetem, športnem teleščku.

Očitno ji je moral iti njen tip resnično na živce, saj me je dobesedno požirala tam v tisti sopari. "Imava privat?" je vprašala glede paketa savne. "Mhm," sem zadržano odvrnil in opazoval kaj počne. S kolen mi je elegantno zdrsnila na spodnjo klop, potegnila brisačo iz mojega naročja in mi pričela z usti obdelovati korenjaka. Nisem mogel verjeti, da je res, kar se dogaja. Njen fant osamljen nekje spodaj, ona tu zgoraj z menoj med razmišljanjem, o tem ali bosta jutri sploh še par. Ko sem jo videl, kako zavzeto se je lotila mojega ponosa, sem bil v resnih dvomih. Moji prijatelji so mi pošiljali sporočila, naj ne obupujem, da bodo še zame spili kako pivo in podobno, a se jim niti sanjalo ni, kako lepo je bilo ostati zgoraj.

"Koliko časa pa imava?" je vprašala, ko ga je za hip vzela iz ust in se med čakanjem na moj odgovor igrala z njim v roki. "Dovolj ljubica, dovolj," sem odvrnil. In res ga je bilo dovolj. Zadnje minute zakupa sva izkoristila tako, da je ostala kleče na spodnji klopi in s telesom legla na zgornjo, jaz pa sem se ji približal od zadaj. Kljub temu, da je bilo pod mojimi nogami spolzko, se nisem pritoževal. Pred seboj sem imel njeno ljubko zadnjico, jo gnetel v rokah, vmes pa se zabijal obnjo. "Obvladaš, mmm," je bila slišati zadovoljna. Ne vem, če res, sem se pa prekleto trudil, da je ne bi razočaral. Pred nama je bila noč v skupni sobi in obetal sem si vsaj še en polčas v njeni družbi. Večerjo sva kar preskočila, saj je bila že po prihodu v sobo znova vsa zagreta za akcijo. Ves čas me je grabila za "tamalega" in me potiskala proti postelji, jaz pa seveda nisem branil. Bom pa za zajtrk kaj močnejšega pojedel!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.