Obiskala ga je v Ameriki

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na nedavni prireditvi Miss Earth Slovenije smo ujeli v Ameriki vse bolj priljubljenega Jurija Bradača v družbi prelepe igralke Tine Gorenjak.
Oglej si celoten članek

Jurij Bradač in igralka Tina Gorenjak rada uživata v družbi drug drugega, se zabavata in poklepetata o igralskih izzivih, vendar nam je lepotica zatrdila: "Nič novega ni na ljubezenskem področju. Ljubezni je sicer vedno veliko (smeh): do hčerke, gledališča, ustvarjanja ...  Vesela sem, da sem danes tukaj z mojim prijateljam Jurijem, ki je ravno prišel iz Amerike in uživam v njegovi družbi." Tina nam je zaupala, da sta s hčerko med pettedenskim potovanjem po Ameriki obiskali tudi Jurija.

Sicer pa smo iz zaupnih, a zanesljivih virov izvedeli, da je Jurij izjemen gostitelj in da so vrata njegovega ameriškega doma vedno odprta za slovenske prijatelje. Pred kratkim  si je celo najel večje stanovanje, da je lahko njegov prijatelj s svojim dekletom užival v zasebni spalnici in kopalnici. Vzhajajoči zvezdnik jima je zaupal svoj osebni avtomobil,  ju odpeljal na zabavo k P. Diddyju in spoznal z Leonardom DiCapriem.

Vir nam je zaupal, da je Jurij zelo priljubljen v hollywoodskih zvezdniških krogih in da za vstop v najboljše klube v Los Angelesu ne potrebuje niti osebne izkaznice. Bradač pa o svojih uspehih pravi: "Vse to se ni zgodilo kar čez noč, šest let sem mogel trdo garati, da so me opazili."

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.