Objavil še nikoli videno fotografijo princese Diane

Foto: EPA
Foto: EPA
Ob 24. obletnici smrti princese Diane se je nanjo spomnil z objavo te prelepe fotografije.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi smo obeležili 24. obletnico smrti princese Diane, ene največkrat fotografiranih žensk na svetu. 

Angleški pisatelj in nekdanji oficir Allan Mallinson je sedaj objavil posnetek Lady Di, ki ga javnost še ni videla. "Ker je danes ta dan (1997), sem pomislil, da bi lahko objavil fotografijo, ki je javnost po mojem vedenju še ni videla. Pozira za portret. Ravnokar sem prinesel na novo narejeno Garrardsovo broško,“ je zapisal ob posnetku princese, ki v dolgi črni obleki sedi pred slikarjem – lepa in elegantna kot vedno. 

Diana je umrla 31. avgusta 1997 v Parizu. Njen voznik se je med begom pred paparaci zaletel v steber v predoru. Princesa je umrla v bolnišnici, njen tedanji partner Dodi Fayed in voznik pa še na kraju nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.