Objavila Lennonova okrvavljena očala

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Yoko Ono je na Twitterju objavila okrvavljena očala Johna Lennona.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 John Lennon in Yoko Ono "V ZDA je bilo od umora Johna Lennona, 8. decembra 1980 s strelnim orožjem umorjenih več kot 1.057.000 ljudi," je na Twitterju ob fotografiji okrvavljenih Johnonovih očal, ki jih je nosil ob svoji smrti, zapisala Yoko Ono.

Kontroverzna umetnica je sicer znana po tem, da javnost rada šokira s podrobnostmi, povezanimi z njeno pokojno ljubeznijo, pred kratkim je namreč izdala, da se John z njo še vedno pogovarja.

Pod fotografijo, ki je marsikoga stisnila pri srcu, pa je dopisala: "Smrt ljubljenega je grozna izkušnja. Po 33 letih ga njegov sin Sean in jaz še vedno pogrešava. Yoko Ono Lennon."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.