Objavili dnevnik Julijine pokojne sestre

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pokojna sestra Julie Roberts Nancy Motes, ki si je življenje vzela februarja, je v svojih videodnevnikih pljuvala po slavni sestri.
Oglej si celoten članek

Julia Robert si po sestrinem samomoru še ni opomogla, a se že spopada z novo nočno moro. Nancy Motes je namreč posnela videodnevnike, ki so pred kratkim prišli na splet in v katerih ni bila prav nič prizanesljiva do svoje slavne sestre. Da sestri nista bili v najboljšem odnosu, smo že pisali, saj se je Motesova le nekaj tednov pred svojo smrtjo na Twitterju znesla nad zvezdnico, izpovedala pa se je tudi v dnevnikih.

"Z mojo družino je vse po starem. Imeli smo veliko sranja, a se situacija ni kaj dosti spremenila," je povedala, o Julii pa skoraj v solzah dodala: "Sranje je tako zaj*****. Zaj***** je."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.