Objavili seznam 50 najlepših na svetu

Foto: Fame Flynet Lupita Nyong'o Foto: Flynet Keri Russell Foto: FameFlynet Jenna Dewan-Tatum Foto: FameFlynet Mindy Kaling Foto: Fame Flynet Pink Foto: FameFlynet Amber Heard Foto: FameFlynet GABRIELLE UNION Foto: FameFlynet MOLLY SIMS Foto: Flynet Stacy Keibler Foto: FameFlynet Kerry Washington
Revija People je objavila seznam 50 najlepših ljudi na svetu.
Oglej si celoten članek

Prvo mesto pripada oskarjevki Lupiti Nyong'o (12 let suženj). Njeno lepoto je odkril tudi Lancôme Paris, katerega obraz je postala pred kratkim. "To je zelo razburljivo in izjemno velik kompliment,“ je naslovnico revije z njenim obrazom pokomentirala Lupita, ki svoji materi dolgo ni verjela, da je prava lepotica. Njen lepotni ideal se je od njene podobe namreč znatno razlikoval. "Svetla koža in dolgi ravni lasje. Podzavestno začneš te stvari ceniti bolj od stvari, ki jih imaš,“ je izdala Lupita, ki se je rodila v Mehiki, odraščala pa je v Gani.

Kdo vse se je uvrstil na vrh seznama, si lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:16 24. April 2014.

    Ne sertein ne sramotite se s temi nekritićnimi traparijami . V Splitu na vsakem vogalu srečaš lepše , v dveh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.