Objavili video streljanja na igralko serije Urgenca

Foto: Profimedia Vanessa Marquez Foto: Profimedia Vanessa Marquez Foto: Profimedia Vanessa Marquez Foto: Profimedia Vanessa Marquez Foto: Profimedia Vanessa Marquez Foto: Profimedia Vanessa Marquez Foto: Profimedia Vanessa Marquez Foto: Profimedia Vanessa Marquez Foto: Profimedia Vanessa Marquez Foto: Profimedia Vanessa Marquez
Igralkina družina je policijo tožila, ta je sedaj objavila posnetek, ki razkriva, kaj se je tistega usodnega dne zares zgodilo.
Oglej si celoten članek

Vanessa Marquez je pod policijskimi streli umrla avgusta 2018. Imela je duševne težave in tudi motnje prehranjevanja. Policijo je poklical njen najemodajalec, ker se je zbal zanjo. Igralka je ob prihodu policije doživela napad, nato pa se je s policistom kar dve uri pogovarjala in odklanjala njihovo pomoč. Na koncu je iz torbice potegnila pištolo in jo usmerila v policista ter ga pozvala, naj jo ubije.
Policist se je umaknil v spodnji del hiše in igralko ves čas pozival, naj odvrže orožje, a ga ni. Ko ga je spet usmerila v može postave, so jo ustrelili, pozneje pa je bilo ugotovljeno, da pištola ni bila prava.

Zvezdničina družina je policijo tožila, ta pa je sedaj objavila video tragičnega dogodka.

Marquez je med leti 1994 in 1997 nastopala v seriji Urgenca, vlogo Wendy Goldman pa je izgubila, ko je producentom potožila, da so jo med snemanjem otipavali. 

Foto: Facebook Vanessa Marquez

Že poznate novi kulski kanal Joonglaa?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:10 5. Marec 2020.

    Zmešana baba je dobila kar je zaslužila. Bravo policija, ukrepali so edino pravilno!

  • 13:24 5. Marec 2020.

    V danem trenutku je bila ona zelo daleč od igralke, pa zelo blizu- v opojnih blodnjah ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.