Oblačila, ki jih nosi Meghan Markle, pristajajo tudi ženskam z oblinami

Foto: Profimedia
Modna blogerka Katie Sturino se je oblekla kot britanska vojvodinja Meghan in dokazala, da tudi dekletom z oblinami takšna oblačila lepo pristojijo.
Oglej si celoten članek

Spletna stran za iskanje modnih kosov, Lyst, je sestavila seznam slavnih žensk, ki so s svojimi modnimi izbirami najbolj vplivale na naše nakupe v zadnjih 12 mesecih. Pri tem so spremljali, kako močno je po omembi oblačil na družbenih omrežjih naraslo povpraševanje. Najbolj zanimiv je bil podatek, da med top 10 ni več vojvodinje Kate, se je pa med deset najbolj vplivne modne ikone sveta prebila njena svakinja Meghan.

Kar žena princa Harryja obleče, je takoj razprodano. Če pa ste mislili, da oblačila, ki jih lepotica izbira, pristojijo le zelo suhim ženskam, ste se zmotili. Dokaz za to je modna blogerka Katie Storino, ki nosi konfekcijsko številko 44.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.