Oblačila v vseh odtenkih sive

Foto: Žurnal24 modna revija Celine Foto: Žurnal24 modna revija DKNY Foto: Žurnal24 modna revija Max Mara
Oblačila. V prihodnjih mesecih se odenite v belo, sivo in rožnato barvo.
Oglej si celoten članek

Modne smernice. “Poleg temnomodre, črne in rdeče bodo letošnjo jesen in zimo aktualni odtenki rožnate, bele in sive, ki bodo nekoliko poživeli hladne in sive dni,” pravi modna oblikovalka Maja Ferme. Obvezen kos, na katerega po njenem mnenju to sezono ne smete pozabiti, je plašč v eni izmed teh barv.

Rožnata tudi za odrasle

Rožnato barvo povezujemo z nežnostjo pa tudi z otroki, vendar naj vas to ne odvrne od njene uporabe, saj ste v njej lahko videti še kako resno in odraslo. Vse je odvisno od tega, kako jo kombinirate. “Ker je rožnata tako netipična za hladnejši letni čas, nas je popolnoma prepričala, vendar jo je treba kombinirati z nečim, kar deluje bolj odraslo, saj je sicer lahko preigriva. Zelo primerni za kombinacijo sta siva in črna,” svetuje Fermetova.

Bela v robustni različici

“Pozimi bomo tekmovale s snegom in nosile snežno belo, ki pa naj je ne bo preveč, saj ne želimo biti videti kot zdravnice,” pravi oblikovalka. Najbolj zaželeni kosi v beli so blazer, plašč in krilo, ki naj ne bodo bombažni, temveč iz kakšne bolj zrnate in grobe tkanine, svetuje Fermetova.

Siva ni dolgočasna

Tokrat pri odtenkih sive govorimo o oblačilih. “Siva je hvaležna barva, ki se lahko kombinira z drugimi, hkrati pa deluje popolnoma samostojno,” meni oblikovalka. Siva zrnata tkanina po njenem mnenju deluje še posebno plemenito in zimsko, zato so se zanjo odločili številni oblikovalci, kot so Prada, Dolce & Gabbana in Stella McCartney. “S prevelikimi volnenimi puloverji, telovniki, hlačnim kombinezonom, suknjičem, plaščem ali obleko sive barve jeseni ne morete zgrešiti," Fermetova polaga na srce vsem modnim navdušenkam.

Vedno elegantne

“Zaradi elegance barv so te primerne za povsod,” še pravi oblikovalka. Obenem se vse tri barve enkratno kombinirajo, lepo prepletajo in dopolnjujejo, zato se je tudi sama odločila uporabiti te barve v kolekciji za poslovne ženske, ki morajo biti urejene ves dan. Kolekcijo si boste lahko ogledali 16. oktobra na tednu mode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.