Obleka, v kateri se bo predstavila naša Julija

Foto: Urshika photography, Urška Košir julija bizjak Foto: Urshika photography, Urška Košir julija bizjak Foto: Urshika photography, Urška Košir julija bizjak Foto: Urshika photography, Urška Košir julija bizjak
Obleko, s katero se bo na finalnem nastopu svetovnega izbora Miss sveta 2014 v Londonu predstavila Julija Bizjak, je oblikovala Jerneja P. Zhembrovskyy.
Oglej si celoten članek

"Vesela in počaščena sem, da bom nosila obleko, ki je bila narejena samo zame. Hvala Jerneja P. Zhembrovskyy!“ je navdušena Julija, ki bo s to obleko na oder stopila to nedeljo, ko bodo razglasili najlepšo Zemljanko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.