Obletnica poroke: Presenečenje za vdovo Kobeja Bryanta

Foto: Instagram
Foto: Instagram
18. aprila bi Kobe in Vanessa praznovala 19. obletnico poroke.
Oglej si celoten članek

Leta 1999 je takrat 21-letni Kobe Bryant prvič videl svojo bodo ženo. Vanessi je bilo takrat rosnih 17 let. Poročila sta se dve leti pozneje. V zakonu, ki je doživel tudi padce, Kobe je bil ženi namreč nezvest, so se paru rodile štiri hčerke. Njuno skupno življenje se je na tragičen način končalo januarja letos, ko je strmoglavil helikopter, na katerem sta bila tudi košarkaška legenda in tudi njegova hči Gigi.

18. aprila bi Vanessa in Kobe praznovala 19. obletnico poroke. "Moj kralj, moje srce, moj najboljši prijatelj. Vse najboljše za 19. obletnico poroke, dragi. Zelo te pogrešam. Želela bi si, da bi bil ob meni in me držal. Ljubim te,“ je na Instagramu zapisala Vanessa, ki je bila prijetno presenečena, ko je za obletnico dobila posebno darilo. Kobejev nekdanji soigralec Pau Gausol ji je namreč poslal šopek, rože pa je dobila tudi od svojih hčerk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.