Oblikovalci bodo izrazili identiteto

Foto: Vid Vorsic
Foto: Vid Vorsic
Mednarodno. Odprtje razstave modnih oblikovalcev z živimi modeli.
Oglej si celoten članek

Forma. Koliko svobode dopušča strogo definirana forma? Se ustvarjalnost tu konča ali kljub omejitvi najde svojo pot do prostosti? Zmorejo modni ustvarjalci preseči zarisani okvir? V petek ob 20. uri bodo v okviru Meseca oblikovanja 2013 domači in tuji oblikovalci vsak s svojim izdelkom izrazili lastno identiteto.

“K sodelovanju sva povabila različne oblikovalce z različnimi ustvarjalnimi slogi, vsi pa bomo naredili obleko na podlagi enakega osnovnega kroja,” sta povedala Eric Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak, modna urednika Meseca oblikovanja 2013.

Na ogled do 7. novembra

Odprtje mednarodne razstave 17 oblikovalcev bo podkrepljeno s prikazom oblačil na živih modelih, razstavo Identiteta pa si bo mogoče ogledati do 7. novembra na lokaciji Meseca oblikovanja 2013, ki je letos na Dunajski cesti 123 in 125, v tiskarni Mladinske knjige ter nekdanji trgovini Merkurja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.