Oblikovalci zakrivajo obraze manekenk

Foto: Reuters Maison Martin Margiela Foto: Reuters Maison Martin Margiela Foto: Reuters Maison Martin Margiela Foto: Reuters Maison Martin Margiela Foto: Reuters Maison Martin Margiela Foto: Reuters Maison Martin Margiela Foto: Reuters Maison Martin Margiela Foto: Reuters Maison Martin Margiela Foto: Reuters Jean Paul Gaultier Foto: Reuters Jean Paul Gaultier Foto: Imaxtree MAN Foto: Imaxtree MAN
Po tem, ko je odprtje moškega tedna mode v Londonu z lesenimi deskami, ki so jih manekeni nosili pred glavami, šokirala znamka Man, so se po modni brvi na tednu mode v Parizu z zakritimi obrazi sprehodile tudi ženske.
Oglej si celoten članek

Zakriti ali bizarno poslikani obrazi na modnih brveh niso nič nenavadnega več. Tokrat so se za zakrite obraze odločili pri modni hiši Maison Martin Margiela. Glave manekenk so ovili z rutami s skrbno izdelanimi detajli in rečemo lahko, da bi takšne rute nosili tudi mi – okoli vratu, seveda.

Za drugačno popestritev modne revije pa je poskrbel tudi Jean Paul Gaultier, ko je na modno brv skupaj z manekenkami in v slogu kričečega Bollywooda poslal tudi otroke, ki so pokukali izpod razkošnega krila.

Utrinkov z obeh modnih revij ne spreglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.