Oblikovalski festival je spet tu

Foto: Mankica Kranjec ARTish Foto: Saučan Stone ARTish Foto: Saučan Stone ARTish Foto: Saučan Stone ARTish Foto: Saučan Stone ARTish Foto: Mankica Kranjec ARTish Foto: Mankica Kranjec ARTish Foto: Mankica Kranjec ARTish Foto: Saučan Stone ARTish Foto: Saučan Stone ARTish Foto: Saučan Stone ARTish Foto: Saučan Stone ARTish
Prodajno-razstavni ustvarjalski festival ARTish bo to soboto znova zaživel v Kinu Šiška.
Oglej si celoten članek

Tudi tokrat bodo ljubiteljice vsega unikatnega, modnega in trendovskega zagotovo našle kaj zase na sedaj že dobro znanem ARTishu, kjer se bodo predstavili številni ustvarjalci, program pa bodo popestrili tudi z brezplačnimi delavnicami za otroke in odrasle.

Poleg nakita, torbic in drugih modnih dodatkov ter dodatkov za dom se boste lahko udeležili prave izmenjave rabljenih oblačil in modnih dodatkov – kos za kos. Pobrskajte po omari; gotovo se bo našlo kaj, kar bi modne navdušenke z veseljem nosile.

Redni spremljevalec ARTisha bo tudi to sezono Zavod LU – Love is Universal, kjer s prodajo unikatnih izdelkov zbirajo sredstva za socialno ogrožene, za šolarje v Indiji in podobno.

Se vidimo v soboto? Za ogrevanje pa si utrinke iz prejšnjih festivalov poglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.