"Obnašala se je kot psica"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Madonna je vsem povabljencem zabave, ki se je odvijala dan pred podelitvijo oskarjev, pokazala, da je prava diva.
Oglej si celoten članek

"Bilo je neverjetno. Obnašala se je, kot bi jo zasledoval črn oblak. Vsi so se spraševali, kaj jo je pičilo. Do večine ljudi, s katerimi je imela stik, je bila nesramna. Tisti večer se je res obnašala kot psica," je dogajanje na zabavi opisal očividec.

Nad njo je bil menda najbolj razočaran režiser Ang Lee, ki je bil naslednji dan nagrajen z oskarjem. "Prišel se je predstavit, ona pa mu je zabrusila, da je ne zanima. Ko jo je filmar še enkrat ogovoril, mu je obrnila hrbet."

Vir blizu Madonni je govorice zanikal. "Do nikogar ni bila nesramna. Morda so posamezniki dobili občutek, da je ne smejo pozdraviti, kar zagotovo ni storila namenoma," je povedal vir.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.