Oboževalci ji ploskajo, njen slavni oče pa se je prijel za glavo

Foto: Profimedia
Takšnih vročih fotografij hčerke Alec Baldwin ne želi gledati.
Oglej si celoten članek

Hčerka igralcev Aleca Baldwina in Kim Basinger, Ireland Baldwin, je znana po svojih seksi posnetkih, ki jih zelo rada deli na družbenih omrežjih. Na Instagramu ji sledi tudi njen oče, ki nad hčerkinimi fotografijami ni navdušen. Ko je objavila posnetek, na katerem v kopalkah sedi na motorju, se ni mogel zadržati. "Ne … Enostavno … Ne," je pokomentiral fotografijo.
Ali je Alec mislil resno ali ne, ni znano, njegova hčerka pa se na njegov komentar očitno požvižga, saj fotografije ni umaknila.

22-letnica in njen oče sta sedaj v dobrih odnosih, v preteklosti pa ni bilo tako. Ko sta se Kim in Alec ločevala, je v javnost prišel posnetek, kako je svojo takrat 11-letno hčerko ozmerjal z zlobnim, malim prašičem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.