Oboževalci serije La Casa de Papel ob novem napovedniku razočarani

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Netflix je uradno izdal novi napovednik za peto sezono tudi v Sloveniji zelo priljubljene serije La Casa de Papel (Money Heist).
Oglej si celoten članek

Težko pričakovano peto sezono bodo na Netflixu predvajali v dveh delih; prvi del bo gledalcem na voljo 3. septembra, drugi del bo sledil 3. decembra. 

Privrženci serije so ob napovedniku razočarani, ker v njem ni enega izmed osrednjih likov, to je Nairobi, ki jo upodablja Alba Flores. V zadnjem delu četrte sezone je bila ustreljena, ko jo je detektivka Alicia Sierra (Najwa Nimri) s pomočjo njenega otroka zvabila pred okno banke, ki jo je zasedla Nairobi z ostalimi pajdaši.

"Želela bi se vam zahvaliti za vse, česar ste me naučili. Z vami sem kot igralka zrasla bolj, kot sem si predstavljala, zrasla sem tudi kot človek," je igralka povedala ob svojem slovesu od ekipe. 

Tudi ekipa se je s posebnim videom poslovila od njenega lika. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:45 25. Maj 2021.

    Ena boljših nadaljevank zadnjega časa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.