Oboževalci so se poslovili od Buda Spencerja

Foto: Profimedia bud spencer Foto: Profimedia bud spencer Foto: Profimedia bud spencer Foto: Profimedia bud spencer Foto: Profimedia bud spencer Foto: Profimedia bud spencer Foto: Profimedia bud spencer Foto: Profimedia bud spencer Foto: Profimedia bud spencer Foto: Profimedia bud spencer Foto: Profimedia bud spencer
V mestni hiši v Rimu so se lahko oboževalci filmske legende Buda Spencerja poslovili od svojega idola.
Oglej si celoten članek

Carla Pedersolija, bolj znanega pod umetniškim imenom Bud Spencer, bodo k večnemu počitku položili danes, včeraj pa so se od filmske legende v mestni hiši v Rimu lahko poslovili njegovi oboževalci, ki so pred stavbo v vrsti čakali po več ur.

Zaradi gneče so oblasti vrata odprle prej kot načrtovano. "Bil je neverjeten. Želela sem ga še zadnjič videti,“ je povedala ena od njegovih številni oboževalk, ki so se sprehodili do odprte krste, pred njo polagali rože in igralčevi družini izrekli sožalje.

Igralec je umrl v starosti 87 let v bolnišnici. Njegova zadnja beseda je bila "hvala“, je razkril njegov sin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.