Oboževalci šokirani, Gwen Stefani skoraj neprepoznavna

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Preveč je preveč.
Oglej si celoten članek

Gwen Stefani je na Instagramu delila izseke svojega obiska pri ameriškem voditelju Sethu Meyersu. Pevka je govorila o novi sezoni šova "The Voice", a so bili oboževalci tako šokirani nad njenim novim videzom, da so ji le s težavo prisluhnili. Brez ene gubice, z mačjimi očmi in še bolj polnimi ustnicami je 52-letnica skoraj neprepoznavna. 

Ogorčeni oboževalci so jo primerjali z ostalimi zvezdnicami, ki so prav tako pretiravale z lepotnimi posegi, kot je Madonna, Donatella Versace, Renee Zellweger in Lil Kim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.