Oboževalci zapuščali koncert Take That

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Del občinstva na koncertu skupine Take That na Wembleyju je zaradi spornega nastopa Robbieja Williamsa začasno zapustil njihov koncert.
Oglej si celoten članek

Skupina Take That je na svetovni turneji, njihovi koncerti pa so že vnaprej razprodani. Vendar pa so na njihovem nedavnem koncertu na londonskem stadionu Wembley nekateri obiskovalci doživeli pravo razočaranje, ki ga je povzročil nastop Robbieja Williamsa. Ekscentrični pevec je namreč v svoj govor vključil številne kletvice. "Ne morem verjeti, da ste jeb** tukaj. Naj se predstavim, sem Robbie kur*** Williams," je pozdravil množico na odru, zatem pa se začel pretvarjati, da si zvija džojnt. Med pesmijo Rock DJ si je zatlačil roko v hlače ter izjavil: "Taksi za Robbieja. Rad bi dobil malo lažne barve na rokah in se dotaknil par dojk."

S takšnim nastopom je precej presenetil zbrane, predvsem družine, saj se njihova turneja promovira kot šov za celotno družino. "Svoji hčerki sem morala pokriti ušesa. Bilo je odvratno. Pokvaril je preostanek benda, ki so pravi profesionalci," je bila kritična ena izmed obiskovalk. Zato so nekateri med njegovim nastopom odšli in se vrnili, šele ko je končal.

Čeprav Robbie na vsakem koncertu izvede kaj podobnega, organizatorji za zdaj še niso zaskrbljeni. Oboževalci pa še vedno izražajo svoje razočaranje nad Robbiejevim nastopom na uradni strani skupine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.