Oboževalka grozila s samomorom

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
Pevec in maneken Matjaž Kumelj je na slovenski sceni vse bolj prepoznaven, kar včasih s seboj prinese tudi neprijetne izkušnje. Takšno ima Matjaž z eno od oboževalk.
Oglej si celoten članek

Matjaž Kumelj je zelo dejaven na družbenih omrežjih, saj jih uporablja predvsem za promocijo. Na dan prejme veliko sporočil, med njimi tudi kakšna precej čudna. Nekateri oboževalci se hitro razburijo, če jim ne odpiše.

Ena od oboževalk je celo grozila, da se bo zaradni njega ubila, ker ji ni odpisal. "Najhuje pa je bilo, ko mi je neka punca napisala, da si bo začela rezati žile, če ne mislim odpisati. Nadaljevala je, da bodo o tem, da sem kriv za njeno smrt, pisali v časopisih. Začela je pisati, da teče in teče njena kri ..." je za Story grozljivo izkušnjo opisal Matjaž. 

Se pa najdejo tudi drugačne vrste oboževalk, take, ki mu za spomin pošljejo svojo fotografijo. Neko dekle mu je poslalo fotogradijo, na kateri so bile "joške do Koroške". Matjaž je sicer dodal, da ni bila gola, ampak da je bilo skoraj enako, kot če bi bila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.