Oboževalka se je za našega voditelja igrala s kumaro

Foto: Saša Despot Tim Kores
Tako bizarne oboževalke in oboževalce ima slovenski voditelj.
Oglej si celoten članek

Pevec in radijski voditelj Tim Kores nam je zaupal, kakšne težave ima z določenimi oboževalci in oboževalkami. Eden od oboževalcev mu namreč zadnjih nekaj mesecev neprestano piše, če bi mu poslal fotografijo svojih stopal.

"Prosi me, da ga jemljem resno in ne vem več, kaj naj si mislim. Zadeva ni najbolj prijetna, saj me je na začetku tudi klicaril in mi neprestano pisal," je za Žurnal24 povedal zgovorni Mariborčan in dodal, da je to za enkrat najbolj negativna izkušnja z moškimi oboževalci. Vse skupaj se je namreč začelo, ko je poleti objavil morsko fotografijo, na kateri je bos. "Če bi on vedel, kako imam lahko umazane nohte na nogah, me verjetno ne bi prosil za fotografije stopal," se je na svoj račun pošalil Tim.

Dodal je, da tudi dekleta niso najbolj nedolžna. Ima namreč oboževalke, ki mu redno pošiljajo gole fotografije, mu opisujejo svoje spolne fantazije in ga redno vabijo v posteljo. "Če samo povem, da mi ena od teh žensk piše že od leta 2013 in to ni vsake toliko časa, to je redno, vsak dan. Pa ne samo, da piše, tu so tudi različne fotografije, na katerih je pomanjkljivo oblečena, v različnih pozicijah, popolnoma gola, kjer se igra z različnimi pripomočki … Enkrat mi je celo poslala fotografijo s svežo kumaro. Olupljeno! Češ, ker če bi bila z lupino, bi jo bolelo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:58 25. September 2017.

    Srečnež,takih več ni...kaj si ti malo faggie?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.