Obožujeta seks v bazenu

Foto: Žurnal24 Brad in Angelina se igricam najraje predajata v bazenu.
Brad in Angelina doživljata stalne vzpone in padce v svoji zvezi. Še nedavno smo poročali, da v njunem razmerju močno škripa, zdaj pa sta se zvezdnika pohvalila, da je njuno seksualno življenje na vrhuncu.
Oglej si celoten članek
Brad Pitt je razkril, da imata z Angelino na svojem posestvu poseben prostor, kjer doživljata nepozabne orgazme. Skriti kotiček se nahaja v njunem luksuznem bazenu, za velikim slapom, kjer se predajata spolnim užitkom. Bazen je bržkone najbolj primeren prostor za njune vroče igrice, medtem ko se po njuni hiši podi šest otrok.

Ker je v javnost nenadoma spet pricurljala novica, da sta Brad in Angelina zaljubljena kot še nikoli, je 45-letni igralec izkoristil priložnost in pojasnil vsa natolcevanja: "Z gotovostjo lahko trdim, da sem našel veliko ljubezen svojega življenja, ki je hkrati moja sorodna duša."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.