"Obsedena je s pozornostjo"

Foto: Žurnal24 Kate po besedah Alexa nenehno išče pozornost. (Foto: Flynet/JLP)
V Hollywoodu te dni odmeva novička o koncu romance med igralko Kate Hudson in igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom.
Oglej si celoten članek

Rodriguez naj bi bil tisti, ki je prekinil razmerje. Razlog pa naj bi bilo igralkino vedenje. "Kate je želela še več snemanja med vsako tekmo. Pred tekmami je najela stilista in vedno zahtevala sedež v prvi vrsti," je za spletni portal Perez Hilton povedal Rodriguez, ki se je pred razmerjem s Kate zabaval tudi z Madonno.

Pojasnil je, da ga ženske, ki so rade v središču pozornosti, ne privlačijo. Želi si dolgo in resno razmerje in ne nekoga, ki gradi zgolj svoj videz.

Rodriguez, ki ima z bivšo ženo Cynthio dve hčerki, se je v razmerju s Kate počutil ujetega in si je želel več svobode. Vseeno pa naj bi s Kate ohranil prijateljski odnos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.