Obtožbe Brada Pitta nad Angelino Jolie: "To je storila namerno!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nič ni prispevala, sedaj ga želi namerno uničiti.
Oglej si celoten članek

Nekdanja zakonca Brad Pitt in Angelina Jolie sta si očitno še vedno v laseh. Res je, da sta ločena že dve leti, a kljub temu jima še ni uspelo razdeliti vsega premoženja. Sedaj se zapleta pri njunem vinskem podjetju Miraval. Pitt namreč trdi, da ga želi njegova bivša žena namerno uničiti.

Kot navaja portal People, naj ne bi Angelina "nič prispevala k uspehu njunega vinskega podjetja", sedaj pa želi svoje delnice prodati "neznancu s škodljivimi povezavami in nameni".

Leta 2008 sta zdaj že bivša zakonca, ki si imata skupaj šest otrok, kupila kontrolni delež v vinogradu in domu Château Miraval na jugu Francije, kjer sta se leta 2014 tudi poročila in v času zveze skupaj preživela več družinskih počitnic.

Kot poroča omenjeni portal, pa naj bi sedaj Pitt v svoji sodni vlogi trdil, da mu želi Joliejeva s prodajo svojega deleža v vinskem podjetju namerno škodovati. Trdi, da sta se dogovorila, da nikoli ne bosta prodala svojih deležev v družinskem podjetju brez soglasja drugega.

Vinsko podjetje, ki je bil nekoč strastni projekt zakoncev, danes predstavlja večmilijonsko globalno podjetje in eno najbolj cenjenih proizvajalcev rose vina na svetu.

Foto: Profimedia Miraval

Pittovi odvetniki v vlogi navajajo, da je Jolie oktobra načrtovala prodajo svojega deleža družbi Tenute del Mondo, ki "želi prevzeti nadzor nad Miravalom" in je "posredno v lasti in pod nadzorom Jurija Sheflerja, ruskega milijarderja, ki nadzoruje skupino Stoli".

"Igralka naj bi domnevno prodajo izvedla v tajnosti, pri čemer naj bi Pitta namerno pustila v negotovosti in zavestno kršila pogodbene pravice," je še zapisano v vlogi Pittove ekipe odvetnikov. Shefler pa naj bi začel sovražni prevzem podjetja Miraval in poskušal pridobiti "zaupne in lastniške informacije v korist svojega konkurenčnega podjetja".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.