"Obžalujem, ker sem se slekla"

Foto: Žurnal24 Fotografije razgaljene Kim so se v Playboyu pojavile decembra 2007. (Foto: Playb
Kim Kardashian obžaluje, da se je slekla za revijo Playboy.
Oglej si celoten članek

Starleta je v nekem intervjuju razkrila, da se je za moško revijo slekla le zato, ker "jo je prepričala mama". Zvezdnica naj bi na ta način promovirala svoj resničnostni šov Keeping Up with the Kardashians.

"Žal mi je, ker sem se slekla. V tistem času mi je bilo zelo neprijetno," je priznala Kim. "Stori to. Mogoče te nikoli več ne bodo vprašali. Nihče ne pozna naše družine, nihče ne pozna tebe. Če se boš slikala za Playboy, boš imela lep spomin na svoje telo, ko boš v mojih letih," naj bi Kim svetovala mati.

Kim pa je kljub temu ponosna na svoje telo. "Ponosna sem, da sem lahko mladim dekletom za vzor. Mogoče imam nekaj celulita, toda rada imam svoje telo in se ne obremenjujem," je dejala starleta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.