Obžalujeta, da sta sodelavca

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sodelovanje med Ryanom Goslingom in Evo Mendes ni tako cvetoče kot njuno razmerje.
Oglej si celoten članek

Ryan Gosling (32), ki je k svojemu režiserskemu prvencu How to Catch a Monster povabil tudi svoje dekle, igralko Evo Mendes (39), je očitno storil napako. Vir je razkril, da Eva nima prav nobenih posebnih privilegijev.

"Ryan je do Eve strožji kot do drugih igralcev. Eva ga sicer upošteva, a si ne more pomagati, da ne razmišlja o tem, ali Ryan to dela le zato, da ji pokaže, kdo je glavni. Oba sta že ugotovila, da bi bilo veliko bolje, če bi Ryan film posnel sam, Eva pa bi ga na snemanju le obiskovala. Čeprav je imel najboljši namen, si s tem le otežuje snemanje svojega režiserskega prvenca," je izdal njun prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.