Očarljivo elegantni

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Letošnji izbor revije People komentira modna oblikovalka Mateja Benedetti.
Oglej si celoten članek

Jennifer Lopez
Latino lepotica me je vselej očarala z gracioznim načinom oblačenja. Tudi tokrat mi je njena oprava v zlatem odtenku še kako všeč, odpovedala bi se le zlatemu pasu, ki je povsem odveč. Čeprav so mi bili tokrat všeč vsi moški spremljevalci, razglašam Anthonyja za najbolje oblečenega moškega leta, Komentarji niso potrebni, saj slika pove dovolj.

Kako so blestele, si oglejte v galeriji.
Gwen Stefani
Če me sprašujete, čigavo opravo bi označila za toaleto večera, je moj odgovor, da nedvomno njeno. Razlog? Gwen je ena izmed redkih osebnosti, ki vselej razvijajo samosvoj način oblačenja – drugače od turbo zvezdnic, kot so Lady Gaga in njej podobne, zna Gwen nositi svoj imidž in mu ostati zvesta ter ga nadgrajevati korak za korakom.


Jennifer Aniston

Korzet pudrastega odtenka je skupaj s črnim krilom nedvomno všečna kombinacija. Na prvi pogled je povsem preprosta, a detajli na krilu, izbrana obutev in torbica nadgradijo osnovo in ji dajo vsebino

Jessica Alba

Ena od redkih dam, ki dejansko zna nositi vsako obleko in tudi tokrat ni nič drugače. Všeč mi je, da si je upala biti nekoliko drznejša, a še zmeraj v mejah zdravega okusa, pohvalila bi tudi, da drugače od preostalih zvezdnic ni pretiravala z odvečnim nanosom raznovrstnih dodatkov, temveč se je raje odločila za preverjen kos, svetlikajoče se uhane in nekoliko vpadljivejšo obutev.

Mariah Carey

Res je, da sem tudi sama privrženka “stylish kiča”, a na žalost so na tem svetu le redki, ki ga znajo nositi. Mariah je želela, da bi bila videti seksapilna in hkrati glamurozna, a žal je dosegla ravno nasproten vtis. Pri njeni opravi bi uporabila stavek: “Manj je več.” Odpovedala bi se broški in zapestnici, prav tako razporku na obleki. Drugače od Mariah pa sem še kako navdušena nad njenim spremljevalcem. Klasika v sodobni preobleki je vselej odlična izbira, posebno, če to nosi pravi moški.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.