Oče Dejana Kontreca o Nini Osenar

Foto: Iztok Kurnik
Foto: Iztok Kurnik
Oče Dejana Kontreca bi rad spoznal sinovo novo dekle, Nino Osenar.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je kot strela z jasnega udarila vest, da sta voditeljica Nina Osenar in sekretar Hokejske zveze Slovenije Dejan Kontrec par.

Poznata se že dalj časa, iskrica pa je preskočila na kosilu s skupno prijateljico. Ljubezen med njima je že po dveh mesecih tako močna, da se je lepotička, ki je 13 let mlajše od svojega novega ljubimca, že preselila k Dejanu.

Dejan pa nove ženske v svojem življenju še ni predstavil staršem. Njegov oče se prvega snidenja z voditeljico že zelo veseli. Srečanje naj bi se zgodilo že ta konec tedna, ko Drago Kontrec praznuje rojstni dan.

"Nine sicer še nisem imel priložnost spoznati v živo, zato sem ju tudi povabil na piknik. Navsezadnje si želim spoznati dekle, ki osrečuje mojega sina. Z Dejanom sva se pred kratkim pogovarjala po telefonu in moram reči, da ga že dolgo nisem slišal tako veselega in nasmejanega. Tudi v prihodnje jima želim vse najlepše,“ je Drago Kontrec povedal za Leo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:58 21. September 2015.

    Drago i moja baka je slobodna traži mlađeg muškarca pa pozovi i nju na feštu. Bi dolgoročnejša rešitev kot tista …

  • 15:40 21. September 2015.

    Ciganska posla

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.