Oče Heidi Montag osumljen incesta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Očeta resničnostne zvezdnice Heidi Montag so aretirali.
Oglej si celoten članek

Bill Montag je osumljen incesta in pedofilije. Domnevna žrtev trdi, da jo je Montag začel nadlegovati, ko je bila stara 13 let, trpinčenje pa je trajalo štiri leta. Ker je primer že zastaral, Montagu lahko sodijo le še za dogodke, ki so se zgodilo po 1. juliju leta 1996, ko je bilo dekle staro 16 let.

Kot piše ameriški mediji, pri žrtvi, ki naj bi bila vsaj 50-krat zlorabljena, ne gre za Heidi ali njeno sestro Holly. Heidi in Holly obtožb še nista komentirali. Vir pa je portalu TMZ povedal, da je Montagova družina prepričana, da bodo dokazali Billovo nedolžnost in da gre pri domnevni žrtvi za osebo, ki "je odločena uničiti družino“.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.