Oče Matthewa McConaugheyja je umrl med spolnim odnosom

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Umrl je tako, kot je napovedal …
Oglej si celoten članek

Oskarjevec Matthew McConaughey je napisal avtobiografijo z naslovom Greenlights, ki jo sedaj promovira tudi z razkrivanjem družinskih skrivnosti. Tako je med drugim povedal, da je njegov oče umrl med spolnim odnosom – ko je doživel vrhunec, ga je zadela srčna kap. "Mama me je poklicala: 'Tvoj oče je mrtev.' Kolena so se mi zašibila, tega nisem mogel verjeti. Bil je moj oče. Nič in nihče ga ne more ubiti. Razen moja mama. Vedno je meni in bratom pravil: 'Fantje, ko bom odšel, se bom ljubil z vašo mamo.' Točno to se je zgodilo. Med orgazmom je doživel srčni napad,“ je povedal igralec.

James McConaughey je umrl leta 1992. Zakon zvezdnikovih staršev je bil buren. Kar dvakrat sta se ločila, Matt se je rodil po njunem tretjem sprehodu do oltarja.

Foto: Profimedia matthew McConaughey

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:48 20. Oktober 2020.

    Pričakoval sem,da je na kakšni mladi mrhi.....

  • 10:50 20. Oktober 2020.

    Jaz bi isto,,ko pride cas odhoda

  • 08:59 20. Oktober 2020.

    A obstaja še lepša smrt?? Eni so pa res srečniki!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.