Oče Olsenovih dvojčic bankrotiral

Foto: Žurnal24 Bosta dvojčici pomagali svojemu očetu? (Foto: Reuters)
Oče uspešnih dvojčic Mary-Kate in Ashley Olsen je naznanil, da je bankrotiral. Banki je dolžan skoraj 2,2 milijona dolarjev (1,7 milijona evrov).
Oglej si celoten članek

Čeprav sta njegovi hčerki Mary-Kate in Ashley milijonarki, David ni zmožen plačevati stroškov svoje luksuzne vile v Kaliforniji. Do devetega julija mora poravnati vse dolgove, sicer si bo moral najti novo domovanje.

 

A kljub temu ni prvič, da 57-letnemu Davidu grozi odvzetje hiše. Neimenovani vir je razkril, da je že lani skoraj ostal brez strehe nad glavo, a si je od nekoga sposodil dovolj denarja, da se je rešil iz zagate.

 

Tokrat pa naj bi bil v precej večjih dolgovih, saj je banka nepopustljiva. Če mu ne uspe zbrati 1,7 milijona evrov, bo šla njegova kalifornijska vila na dražbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.