Ocenite slovenske nogometne lepotce

Foto: Žurnal24 Slovenska reprezentanca (Foto: EPA)
Slovenski nogometaši se na svetovnem prvenstvu merijo tudi v lepoti. Po glasovanju na spletni strani je njihova povprečna ocena dobra štirica.
Oglej si celoten članek

Spletna stran beautifulpeople.com med nogometno vročico letošnjega svetovnega prvenstva v Južni Afriki izbira tudi najlepše nogometaše. Izbira je možna med nogometaši vseh 32 reprezentanc, ki so nastopile na prvenstvu.

Trenutno imajo naši nogometaši povprečni rezultat v lepoti 4,22. Najbolje ocenjen je mladi up Rene Krhin, ki je dobil oceno 5,4.

Najlepši so Španci, ki imajo povprečje 5,82, sledijo jim nizozemski nogometaši s povprečno oceno 5,4, na tretjem mestu pa je ameriška reprezentanca, ki ima povprečje 5,25. Na četrtem mestu so Nemci (5,22), na petem pa Italijani (5,14).

Naši nekdanji bratje Srbi so trenutno zbrali povprečno oceno 4,88.

Glasovanje še vedno poteka, tako da lahko lepoto nogometašev na spletni strani še vedno ocenjujete.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.