Očetovstvo ga malce skrbi

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Jay-Z pravi, da pri vzgoji ne želi ponavljati napak svojega očeta.
Oglej si celoten članek

Jay-Z se je odločil, da pri vgoji ne bo šel po stopinjah svojega očeta. Glasbenik, ki februarja pričakuje svojega prvega otroka, pravi, da ga je oče zapustil že v otroštvu in da kot bodoči očka o tem veliko razmišlja. "To dejstvo me malce plaši. Ne glede na vse, mislim, da nihče ne gre v razmerje z mislijo, da bo nekoč zapustil svojo družino. Velikokrat je to splet okoliščin," pravi Jay-Z in dodaja: "Vendar jaz sem drugačne vrste moški in imam visoka načela. Prihajam z resničnih krajev, kjer moraš biti oseba z visokimi načeli, zato sem dokaj samozavesten, da bom kos zadevam."

Jay-Z in Beyoncé naj bi pričakovala punčko in glasbenik pravi, da jo bosta z ženo zagotovo zasipavala z razkošjem, zato se je pošali, da plenice sicer ne bodo iz zlata, temveč iz usnja.




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.