Oči obrobite s svinčnikom

Foto: Imaxtree ličenje Foto: Imaxtree ličenje Foto: Imaxtree ličenje Foto: Imaxtree ličenje Foto: Imaxtree ličenje Foto: Imaxtree ličenje Foto: Imaxtree ličenje Foto: Imaxtree ličenje
Svinčnik za obrobo oči je že lani doživel veliko vrnitev, letos pa je postal eden od nepogrešljivih pripomočkov za ličenje.
Oglej si celoten članek

Za modno ličenje ne potrebujete veliko – le dobro podlago, svinčnik za obrobo oči, maskaro, šminko in rdečilo za ličnice. Tiste, ki sledite prav vsem modnim trendom, lahko črn svinčnik zamenjajte s turkiznim, modrim ali zelenim. In ne, modra obroba okoli oči ni več le nezaželen spomin na ličenje iz osemdesetih, ampak trend, ki zopet osvaja. Pozorni bodite le pri izbiri odtenka – namesto klasične svetlo modre raje izberite indigo odtenek, zaželeni so tudi vsi temnejši modri odtenki, izstopa pa tudi petrolejsko modra.

Namig za ličenje

Obrobo s svinčnikom za oči boste lažje naredili s khol svinčnikom, ki je mehkejši, prilagodite pa jo velikosti in obliki oči. Če so vaše oči majhne, se izogibajte črti na spodnjem delu vek. Zgrešili ne boste, če boste oči obrobili v slogu mačjih oči in črto na koncu zabrisali s pomočjo čopiča ali vatirane paličice. Modni videz boste dosegli že s svinčnikom in maskaro, ustnice v tem primeru prilagodite priložnosti – nežnejše odtenke uporabite podnevi, intenzivnejše pa zvečer. Nekaj namigov ne spreglejte v galeriji!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.