Očitno le ni bila v takih dolgovih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tiskovna predstavnica pokojne L'Wren Scott brani njeno dobro ime.
Oglej si celoten članek

Po številnih objavah, da naj bi modna oblikovalka in dekle Micka Jaggerja L'Wren Scott samomor storila zaradi večmilijonskega dolga, v katerem naj bi se znašlo njeno modno podjetje, se ji je sedaj v bran postavila njena ekipa. "Izgubili smo veliko prijateljico in navdihujočo vodjo. Žalujemo in cenimo, kako so se ji poklonili mediji, hkrati pa močno obsojamo medije, katerih vesti niso le neresnične in zavajajoče, temveč tudi odvračajo pozornost od spomina nanjo in slavljenja njenega življenja – življenja uspešne, talentirane, prijazne, velikodušne in izredne ženske," se je na pisanje medijev odzvala njena najožja ekipa.

Govorice o finančni krizi Scottove pa je demantirala tudi njena tiskovna predstavnica: "Matična družba LS Fashion Limited, s sedežem v Ameriki, je hčerinski družbi v Združenem kraljestvu najelo standardno naložbeno posojilo, s tem pa je bila družba v celoti sposobna izpolniti svoje obveznosti in plačati vse dobavitelje. Njeno podjetje je staro le sedem let, in čeprav nekatere veje posla še niso dosegle svojega polnega potenciala, so bile druge dokazano uspešne. V zasebnem podjetju so podrobnosti o prihodku za javnost zaprte, a lahko rečem, da je bila dolgoročna napoved podjetja spodbudna."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.